Pleť a pokožka
Speciality
Děti
Těhotenství, Porod, Šestinedělí, Kojení
Citlivá pleť, Alergie
Pokožka
Ochrana citlivého obličeje
BETAKAROTEN, 50ml
JOJOBOVÝ OLEJ lisovaný za studena, 10 ml
JOJOBOVÝ OLEJ lisovaný za studena, 30ml
JOJOBOVÝ OLEJ lisovaný za studena, 50 ml
JOJOBOVÝ OLEJ lisovaný za studena, 100ml
KALISTO - KRÉM S KAROTENEM, 30ml
LALIUM - MAST, 5ml
Vlasy
Masáže
Zkušenosti a doporučení
Silice
Rostlinné oleje
Obaly na kosmetiku
Dárky, sady, absorbery, vzorky
Čistění vzduchu
 
 
Ingredience
Jojobový olej LZS,

Popis
Simondsia chinensis - simondsie čínská (jojoba) Olej z jojoby je všestraně použitelný, velmi dobře vstřebatelný rostlinný olej. Jje vhodný pro ochranu pleti za slunečného i mrazivého počasí, chrání ji před vysoušením. Zpomaluje stárnutí. Mírní produkci kožního mazu a obsahuje protizánětlivé složky, proto je výborný na akné. U dětí jojobovým olejem chraňte místa vystavená mrazu a slunci. Jemný ochranný faktor má hodnotu SPF 3-4.Olej se velmi dobře používá a skladuje, protože výborně odolává oxidaci (nekazí se). Odborná literatura doporučuje jojobový olej pro běžné denní použití pro normální pleť ale i pro podpůrnou léčbu mnoha kožních problémů - akné, ekzémů, lupénky, lupů, na suchou pokožku, popraskanou pokožku, omrzliny, roztřepené konečky vlasů, vrásky, strie, křečové žíly, celulitidu, pro obnovu kožních buněk a pro ochranu pokožky zejména - ale nejen - na slunci.

 


Milí přátelé Eoné,

již nechceme komunikovat skrze sociální sítě. Kontaktujte nás prosím přímo na e-mail: eone@eone.cz.
Chystáme pro Vás BLOG a E-BOOKY!
Děkujeme za vaši přízeň a těšíme se na opravdové (ne virtuální) setkání na některém z našich kurzů!

Vaše Eoné