Pleť a pokožka
Speciality
Děti
Těhotenství, Porod, Šestinedělí, Kojení
Citlivá pleť, Alergie
Silice
Rostlinné oleje
Rostlinné oleje
ARGANOVÝ OLEJ BIO, 100 ml
ARGANOVÝ OLEJ BIO, 50ml
ARGANOVÝ OLEJ BIO, 20ml
ARGANOVÝ OLEJ BIO, 200 ml
Arganový olej panenský BIO, deodorizovaný, 50 ml
Arganový olej panenský BIO, deodorizovaný, 200 ml
Arganový olej panenský BIO, deodorizovaný, 100 ml
Arganový olej panenský BIO, deodorizovaný, 20 ml
ČERNUCHOVÝ OLEJ - VÝPRODEJ, 30 ml
JOJOBOVÝ OLEJ lisovaný za studena, 10 ml
JOJOBOVÝ OLEJ lisovaný za studena, 30ml
JOJOBOVÝ OLEJ lisovaný za studena, 50 ml
JOJOBOVÝ OLEJ lisovaný za studena, 100ml
LNĚNÝ OLEJ LISOVANÝ ZA STUDENA, 100ml
LNĚNÝ OLEJ LISOVANÝ ZA STUDENA, 200 ml
LNĚNÝ OLEJ LISOVANÝ ZA STUDENA, 500 ml
MAKADAMIOVÝ OLEJ, 100 ml
MAKADAMIOVÝ OLEJ, 200 ml
MALINOVÝ OLEJ lisovaný za studena, 20 ml
MALINOVÝ OLEJ lisovaný za studena, 50 ml
MALINOVÝ OLEJ lisovaný za studena, 100 ml
MANDLOVÝ OLEJ lisovaný za studena, 50ml
MANDLOVÝ OLEJ lisovaný za studena, 100ml
MANDLOVÝ OLEJ lisovaný za studena, 200ml
MANDLOVÝ OLEJ lisovaný za studena, 500 ml
MANDLOVÝ OLEJ lisovaný za studena, 1000 ml
MERUŇKOVÝ OLEJ lisovaný za studena, 100 ml
OLEJ Z KUKUŘIČNÝCH KLÍČKŮ, 100 ml
OLEJ Z KUKUŘIČNÝCH KLÍČKŮ LZS, 100ml
OLEJ Z PECIČEK VINNÝCH HROZNŮ, 100ml
OLEJ Z PŠENIČNÝCH KLÍČKŮ LISOVANÝ ZA STUDENA, 50ml
OLEJ Z ŠÍPKOVÝCH JADER, 50ml
OLIVOVÝ OLEJ BIO LISOVANÝ ZA STUDENA, 100ml
OLIVOVÝ OLEJ BIO LISOVANÝ ZA STUDENA, 200ml
PUPALKOVÝ OLEJ lisovaný za studena, 50 ml
PUPALKOVÝ OLEJ lisovaný za studena, 100ml
RICINOVÝ OLEJ, 50 ml
SEZAMOVÝ OLEJ BIO LISOVANÝ ZA STUDENA, 50ml
SLUNEČNICOVÝ OLEJ LISOVANÝ ZA STUDENA BIO, 200 ml
SLUNEČNICOVÝ OLEJ LISOVANÝ ZA STUDENA BIO, 500 ml
SLUNEČNICOVÝ OLEJ LISOVANÝ ZA STUDENA BIO, 1000 ml
Obaly na kosmetiku
Dárky, sady, absorbery, vzorky
Čistění vzduchu
 
Náhled výrobku



Maloobchodní cena:

110 Kč  (4.27 €)



 Ks
ČERNUCHOVÝ OLEJ - VÝPRODEJ 30 ml
(Olej z černého kmínu)
Černucha setá (Nigella sativa)
Anglicky znamená "Láska v mlze"
Surovina do kosmetiky.


Podrobný popis
Černuchu znáte možná ze svých zahrádek. Dříve se její černá semínka používala místo černého pepře. Černuchový olej má, podobně jako olej z pupalky dvouleté, vysoké procento nenasycených mastných kyselin. Nejvíce zastoupená je pak kyselina linolová, které je v černuchovém oleji obsaženo přibližně 57%.
Na pokožku je vhodný 100% i do směsi, například s jojobovým olejem.




 
 
 
 
 
 
 


Milí přátelé Eoné,

již nechceme komunikovat skrze sociální sítě. Kontaktujte nás prosím přímo na e-mail: eone@eone.cz.
Chystáme pro Vás BLOG a E-BOOKY!
Děkujeme za vaši přízeň a těšíme se na opravdové (ne virtuální) setkání na některém z našich kurzů!

Vaše Eoné