You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Seznam produktů podle surovin:  Xanthanová guma

Xanthanová guma je nejvýznamnějším extracelulárním bakteriálním hydrokoloidem používaným pro potravinářské účely. Bakteriální "gumy", jež jsou produktem činnosti mikroorganismů, mají unikátní vlastnosti. Hlavní řetězec polysacharidu xanthanu je tvořen D-glukosovými jednotkami a molekula tvoří jednoduchou nebo dvojitou šroubovici, stabilizovanou postranními řetězci. Xanthan je dobře rozpustný ve vodě, kde tvoří viskózní disperze, jejichž viskozita závisí na teplotě. Slouží zejména jako zahušťovadlo a stabilizátor emulzí, též jako gelotvorná látka.

Zobrazeno 1 – 9 z 9 položek

Archiv blogu

Žádné novinky

Zobrazit vše

Kategorie

Nejprodávanější produkty

Prodejní místa

Mapa ČR Moravskoslezský kraj Olomoucký kraj Zlínský kraj Jihomoravský kraj Vysočina Pardubický kraj Liberecký kraj Králové-hradecký kraj Jihočeský kraj Ústecký kraj Karlovarský kraj Plzeňský kraj Hlavní město Praha Středočeský kraj

Informace

Výrobci

Slevy

Aktuálně nejsou žádné zlevněné produkty.

Suroviny

Štítky