You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Seznam produktů podle surovin:  Vodný extrakt z květů Lonicery (Caprifolium Japonica)

Vodný extrakt z květů lonicera. Používá se k rostlinné konzervaci kosmetických prostředků v koncentraci do 0,25 %.
Bio certifikace: ECOCERT, COSMOS, BDIH, UK SOIL ASSOCIATION atd.
INCI: Lonicera Caprifolium extract, Lonicera Japonica extract

Zobrazeno 1 – 18 z 18 položek

Kategorie

Nejprodávanější produkty

Prodejní místa

Mapa ČR Moravskoslezský kraj Olomoucký kraj Zlínský kraj Jihomoravský kraj Vysočina Pardubický kraj Liberecký kraj Králové-hradecký kraj Jihočeský kraj Ústecký kraj Karlovarský kraj Plzeňský kraj Hlavní město Praha Středočeský kraj

Informace

Výrobci

Slevy

Suroviny

Štítky