You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

OLEJ Z PŠENIČNÝCH KLÍČKŮ LISOVANÝ ZA STUDENA

Nový produkt

Triticum sativum Pšenice setá, pšenice jarní.
Surovina do kosmetiky.

145,00 Kč


Historie ceny     Historie ceny

Historie ceny

OLEJ Z PŠENIČNÝCH KLÍČKŮ LISOVANÝ ZA STUDENA

Naše cenotvorba se pokaždé řídí zásadami férové ceny. Nehýbeme uměle cenami a nechvástáme se přestřelenými procenty. U každého produktu vždy najdete historii ceny.

×

Má vysoký obsah vitaminu E, sterolů, vitaminu A, komplex vitaminů B. Je významným antioxidantem. Olej z pšeničných klíčků se pro svoji schopnost zvláčňovat pokožku používá se do krémů a výrobků určených pro zralou či poškozenou pokožku a pro kosmetiku s ochranným SPF, protože se u oleje z pšeničných klíčků lisovaného za studena udává SPF v hodnotě 20.
Pro masáže není doporučován, protože je příliš "těžký" a aromatický, ale přidává se  do rostlinných olejů k masážím pro svůj antioxidační účinek.

Výroba kosmetiky ano, Surovina do kosmetiky
Přírodní složky v produktu 100%
Použití na vlastní kompozici olejů

Recenze

Žádný názor zákazník pro tuto chvíli.

Napsat recenzi

OLEJ Z PŠENIČNÝCH KLÍČKŮ LISOVANÝ ZA STUDENA

OLEJ Z PŠENIČNÝCH KLÍČKŮ LISOVANÝ ZA STUDENA

Triticum sativum Pšenice setá, pšenice jarní.
Surovina do kosmetiky.

Zákazníci, kteří si koupili tento produkt, koupili také:

Související produkty