You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

ČERNUCHOVÝ OLEJ

Vyrábímé čerstvé

Nový produkt

(Olej z černého kmínu) Černucha setá (Nigella sativa) Anglicky znamená "Láska v mlze"
Surovina do kosmetiky.

110,00 Kč

Černuchu znáte možná ze svých zahrádek. Dříve se její černá semínka používala místo černého pepře. Černuchový rostlinný olej má, podobně jako olej z pupalky dvouleté, vysoké procento nenasycených mastných kyselin. Nejvíce zastoupená je pak kyselina linolová, které je v černuchovém oleji obsaženo přibližně 57%.
Na pokožku je vhodný například ve směsi s jojobovým olejem.

ČERNUCHOVÝ OLEJ je možné přidávat do masážních olejů nebo do jojobového oleje v poměru asi 1/3 : 2/3. Získáte tak zvláčňující olej vhodný například na změkčování tvrdé kůže. Ve směsi s octem jej pak Mathioli doporučuje na odstraňování pih.

Výroba kosmetiky Surovina do kosmetiky
Obal plastová lahvička
Přírodní složky v produktu 100%

Recenze

Žádný názor zákazník pro tuto chvíli.

Napsat recenzi

ČERNUCHOVÝ OLEJ

ČERNUCHOVÝ OLEJ

(Olej z černého kmínu) Černucha setá (Nigella sativa) Anglicky znamená "Láska v mlze"
Surovina do kosmetiky.