You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

PERUBALZÁM

Vyrábímé čerstvé

Nový produkt

Extrakt z vonodřevu balzámového je hnědá hustá tekutina, jejíž vůně silně připomíná vůni vanilky.

62,00 Kč

Vhodný na různé kožní potíže, podporuje hojení. Uklidňuje psychiku.

Surovina do kosmetiky, přidává se do pleťových vod, mlék, krémů, dále se používá i ve farmacii, medicíně, v potravinářství.
Rozpustný je v lihu.

Obsahuje kumarin, vanilin, kyselinu skořicovou, kyselinu benzoovou.

Nepoužívat pro děti do 2 let a na přecitlivělou pokožku.

Nemá se používat neředěný a také ne vnitřně. Maximální koncentrace při použití na pokožku je 0,4%.

Vonodřev balzámový, Myroxylon balsamum var.pereira

CAS: 8007-00-9

ES: 232-352-8

INCI name: MYROXYLON PEREIRAE OIL

Země původu: Salvador

Silice pro profesionální použití.

Doba spotřeby 30 měsíců
V těhotenství NEPOUŽÍVAT!!!
Pro děti pro děti 10 let +
Osvěžení ovzduší uvolňuje napětí
Výroba kosmetiky Surovina do kosmetiky
Obal skleněná lahvička
Přírodní složky v produktu 100%
Parfém fixativ, orientální tón
Kojící ženy NEPOUŽÍVAT
Pro profesionály Ano
Vůně sladká, vanilková, balzámová
Sledované vonné složky Benzyl benzoate, Benzyl alcohol

Etiketa Perubalzám

Etiketa se zákonem stanovenými náležitostmi

Ke stažení (1.37M)

Recenze

Žádný názor zákazník pro tuto chvíli.

Napsat recenzi

PERUBALZÁM

PERUBALZÁM

Extrakt z vonodřevu balzámového je hnědá hustá tekutina, jejíž vůně silně připomíná vůni vanilky.

Příslušenství

Zákazníci, kteří si koupili tento produkt, koupili také: