You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

TŘEZALKOVÝ OLEJ BIO

Vyrábímé čerstvé

Nový produkt

Surovina do kosmetiky.

Hypericum perforatum extrakt v BIO slunečnicovém oleji z rodinné farmy na  jižní Moravě. Neobsahuje žádné syntetické příměsi ani konzervanty.

297,00 Kč

Hypericum perforatum extrakt Třezalka tečkovaná je „květinou Světla, která vše špatné v dobré přeměňuje“.

Třezalkový olejový extrakt je proslaveným kosmetickým, masážním a rehabilitačním prostředkem. Extrakt je vyroben pouze z květů tradičním způsobem. Květ třezalky je ručně sbírán a je vyluhován do rostlinného oleje v BIO kvalitě výhradně přirozeným slunečním svitem. Získaný produkt má rudou barvu a příjjemné aroma. Vůně je způsobena třezalkovou silicí. Květ obsahuje katechinové třísloviny, flavonové glykosidy, rutin, quercetin, červený hypericin, pryskyřici, organické kyseliny, provitamin A, vitamin C a další. Jako přídavek do kosmetiky zvyšuje pružnost a elasticitu pokožky. Dodává jí potřebné bioaktivní látky, které zvyšují její odolnost.

U moře nám kdysi nabízel místní prodejce třezalkový olej, aniž by upozornil na to, že se nesmí používat na opalování, ale jako ošetřující olej po pobytu na sluníčku.

Také je určitě skvělý jako přídavek do olejů na masáže zad.

Vzorková / cestovní balení obal na cesty / vzorky
Výroba kosmetiky Surovina do kosmetiky
VAROVÁNÍ Fototoxický
Obal plastová lahvička
Přírodní složky v produktu 100%
Vůně bylinná

Recenze

Žádný názor zákazník pro tuto chvíli.

Napsat recenzi

TŘEZALKOVÝ OLEJ BIO

TŘEZALKOVÝ OLEJ BIO

Surovina do kosmetiky.

Hypericum perforatum extrakt v BIO slunečnicovém oleji z rodinné farmy na  jižní Moravě. Neobsahuje žádné syntetické příměsi ani konzervanty.

Zákazníci, kteří si koupili tento produkt, koupili také:

Související produkty