You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

BETAKAROTEN

Vyrábímé čerstvé

Nový produkt

Betakaroten ve slunečnicovém oleji. 

Surovina do kosmetiky.

20 ml ve skleněné lahvičce se skleněnou pipetou.

50 ml v plastové lahvičce.

98,00 Kč

Beta-karoten působí jako antioxidant, neutralizuje volné radikály, zejména při opalování, napomáhá krásnému zbarvení pokožky. Betakaroten doporučujeme jako přídavek do opalovacích prostředků, krémů, pleťových olejů. 

Odborné studie uvádějí jeho protivráskové účinky a pomoc při zachování mladistvého vzhledu pokožky.

Beta-karoten doporučujeme jako přídavek do opalovacích prostředků, krémů, pleťových olejů.  Chraňte před světlem, uchovávejte do 25 °C, v uzavřené lahvičce.

Betakaroten může zabarvit oděv. 

Doporučené procento použití betakarotenu do finálního přípravku je 5 - 10% .   

Chraňte před světlem, uchovávejte při teplotě do 25 °C v uzavřené lahvičce.

Ochrana pleti na slunci
Výroba kosmetiky Surovina do kosmetiky
Přírodní složky v produktu 100%

Recenze

Žádný názor zákazník pro tuto chvíli.

Napsat recenzi

BETAKAROTEN

BETAKAROTEN

Betakaroten ve slunečnicovém oleji. 

Surovina do kosmetiky.

20 ml ve skleněné lahvičce se skleněnou pipetou.

50 ml v plastové lahvičce.

Zákazníci, kteří si koupili tento produkt, koupili také:

Související produkty