You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

OLEJ Z PŠENIČNÝCH KLÍČKŮ LISOVANÝ ZA STUDENA

Neuer Artikel

Triticum sativum Pšenice setá, pšenice jarní
Surovina do kosmetiky.

145,00 Kč


Historie ceny     Historie ceny

Historie ceny

OLEJ Z PŠENIČNÝCH KLÍČKŮ LISOVANÝ ZA STUDENA

Naše cenotvorba se pokaždé řídí zásadami férové ceny. Nehýbeme uměle cenami a nechvástáme se přestřelenými procenty. U každého produktu vždy najdete historii ceny.

×

Má vysoký obsah vitaminu E, sterolů, vitaminu A, komplex vitaminů B. Je významným antioxidantem. Olej z pšeničných klíčků zvláčňuje pokožku, používá se do hojivých krémů a výrobků určených pro zralou či poškozenou pokožku.
Pro masáže není doporučován, protože je příliš "těžký" a aromatický, ale přidává se  do rostlinných olejů k masážím pro svůj antioxidační účinek.

Domácí výroba kosmetiky ano, Surovina do kosmetiky
100% přírodní produkt 100%
Do sprchy na vlastní kompozici olejů

Bewertungen

Aktuell keine Kunden-Kommentare

Eigene Bewertung verfassen

OLEJ Z PŠENIČNÝCH KLÍČKŮ LISOVANÝ ZA STUDENA

OLEJ Z PŠENIČNÝCH KLÍČKŮ LISOVANÝ ZA STUDENA

Triticum sativum Pšenice setá, pšenice jarní
Surovina do kosmetiky.

Kunden, die dieses Produkt gekauft haben, kauften auch ...

Related products