You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

LNĚNÝ OLEJ LISOVANÝ ZA STUDENA

Frisch produziert

Neuer Artikel

Linum usitatissimum - len setý
Surovina do kosmetiky.

108,00 Kč

Lněný olej má jako přídavek do kosmetiky schopnost změkčovat mozoly, otlaky a ztvrdlá místa obecně.Proto jej jako přídavek do mastí a krémů můžeme používat i pro zjemnění pokožky  poškozené lupénkou či ekzémy. Uvádí se, že dokáže blokovat volné radikály  a má tedy svoji roli i v přípravcích pro udržení  krásné pleti. Současně se používá pro svoji schopnost regenerovat pokožku, respektive podporovat zdravou strukturu pokožky.
Obsahuje vysoké procento - okolo 40% - kyseliny linolové.

Lněný olej je výborný jako přídavek do kosmetiky, ať už do obličejového krému, krému na ruce, na tělo nebo opalovacího krému. Můžeme ho také přidat do masek na obličej.

Domácí výroba kosmetiky Surovina do kosmetiky
Vůně bylinná

Bewertungen

Aktuell keine Kunden-Kommentare

Eigene Bewertung verfassen

LNĚNÝ OLEJ LISOVANÝ ZA STUDENA

LNĚNÝ OLEJ LISOVANÝ ZA STUDENA

Linum usitatissimum - len setý
Surovina do kosmetiky.

Kunden, die dieses Produkt gekauft haben, kauften auch ...

Related products