You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

ČERNUCHOVÝ OLEJ - VÝPRODEJ

Frisch produziert

Neuer Artikel

(Olej z černého kmínu) Černucha setá (Nigella sativa) Anglicky znamená "Láska v mlze"
Surovina do kosmetiky.

110,00 Kč

Černuchu znáte možná ze svých zahrádek. Dříve se její černá semínka používala místo černého pepře. Černuchový olej má, podobně jako olej z pupalky dvouleté, vysoké procento nenasycených mastných kyselin. Nejvíce zastoupená je pak kyselina linolová, které je v černuchovém oleji obsaženo přibližně 57%.
Na pokožku je vhodný 100% i do směsi, například s jojobovým olejem.

Domácí výroba kosmetiky Surovina do kosmetiky
Obal plastová lahvička
100% přírodní produkt 100%

Bewertungen

Aktuell keine Kunden-Kommentare

Eigene Bewertung verfassen

ČERNUCHOVÝ OLEJ - VÝPRODEJ

ČERNUCHOVÝ OLEJ - VÝPRODEJ

(Olej z černého kmínu) Černucha setá (Nigella sativa) Anglicky znamená "Láska v mlze"
Surovina do kosmetiky.

Kunden, die dieses Produkt gekauft haben, kauften auch ...