You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

ROSTLINNÝ STABILIZÁTOR

Frisch produziert

Neuer Artikel

Surovina k mikrobiální stabilizaci při výrobě kosmetiky

237,00 Kč

Vodný extrakt z Lonicery, rozpustný ve vodě. Používá se do koncentrace 0,25% a je vhodný pro prodloužení trvanlivosti kosmetických výrobků doma i v profesionálním provozu.

Domácí výroba kosmetiky ano, Rostlinný konzervant
Obal skleněná lahvička
100% přírodní produkt 100%

Bewertungen

Aktuell keine Kunden-Kommentare

Eigene Bewertung verfassen

ROSTLINNÝ STABILIZÁTOR

ROSTLINNÝ STABILIZÁTOR

Surovina k mikrobiální stabilizaci při výrobě kosmetiky

Kunden, die dieses Produkt gekauft haben, kauften auch ...

Related products