yzop éterický olej
search
  • yzop éterický olej
  • yzop éterický olej
  • yzop éterický olej
  • yzop éterický olej

YSOP (Yzop)

192,00 Kč S DPH

V dávných časech byla čistící síla yzopu používána v chrámech a na posvátných místech. Má lehce větrovou, kafrovou, bylinnou vůni.

Objem: 5 ml
Množství
Vyrábímé čerstvé


Historie ceny     Historie ceny
Dostupná doprava
  • Osobní odběr Zdarma
  • Do 7 pracovních dnů vyrobíme, zabalíme a dáme Vám vědět, že je zásilka nachystaná u nás v Krásné Lípě

  • PPL CZ BOX/VÝDEJNA 80,00 Kč
  • Do 7 pracovních dnů vyrobíme, zabalíme a předáme přepravci. Zásilka je doručena do výdejního místa PPL Parcelshopu (vyzvednutí 5 dnů) a PPL ParcelBoxu (vyzvednutí 3 dny).

  • Zásilkovna do 5 kg - Pouze platba předem 100,00 Kč
  • Do 7 pracovních dnů vyrobíme, zabalíme a předáme přepravci.

  • Zásilkovna v ČR na adresu 120,00 Kč
  • Do 7 pracovních dnů vyrobíme, zabalíme a předáme přepravci. Zásilkovna vybere dopravce pro dané místo doručení.

  • GLS 145,00 Kč
  • Do 7 pracovních dnů vyrobíme, zabalíme a předáme přepravci.

  • PPL 110,00 Kč
  • Do 7 pracovních dnů vyrobíme, zabalíme a předáme přepravci.

Působí na uvolňování dýchacích cest a čištění prostoru. Také přináší pocit uvolnění a může být využíván při meditacích či kontemplacích.

Při špatné koncentraci je společně s například citronovou silicí vítaným pomocníkem. Pokud jej budete používat v aromalampě, nechejte svíčku zapálenou maximálně 10 minut.

Odborná literatura uvádí: Ysop oživuje mysl, používá se při meditaci společně s cypřišem a levandulí (3:3:2), pomáhá při melancholii, strachu, stresu.

Usnadňuje vylučování hlenů, prospívá imunitnímu systému a zažívání.

Obsahuje: pinen, pinokamfon, isopinokamfon, limonen a sabinen.

Použití:

V domácím prostředí můžete yzopovou silici kapat na aroma absorbery Eoné a nechat samovolně odpařovat v místnosti. Směs pro čištění vzduchu v místnosti: citron + yzop + myrta (2:3:4).

Použití do masážního oleje 2x denně ve směsi s dalšími ÉO usnadňuje vylučování hlenů. Max. 4-5 kapek pro celkovou masáž. Doporučená maximální koncentrace pro dermální použití je podle:

EU 0,04%

IFRA 0,08%

podle Roberta Tisseranda 0,3% .

Nesmí se používat v těhotenství, při kojení, pro děti mladší 2 let, pro epileptiky a v neprofesionálním použití ani žádným způsobem na pokožku. Profesionálové vědí, že maximální doporučená koncentrace pro použití na pokožku je zpravidla do 0,1% . Nepoužívat při epilepsii. Nepoužívat vnitřně.

Hyssopus officinalis

Parovodní destilací kvetoucí natě.

CAS: 84603-66-7

ES: 283-266-2

INCI name: HYSSOPUS OFFICINALIS HERB OIL

Země původu: Francie

Silice pro profesionální použití.

16602

Parametry

Použití
Pro profesionály, jJinak pouze na absorbery.
V domácnosti
pro čištění vzduchu v pokojích i kancelářích
Osvěžení ovzduší
čistí vzduch
Pro děti
nepoužívat
V těhotenství
NEPOUŽÍVAT!!!
Kojící ženy
NEPOUŽÍVAT
Přírodní složky v produktu
100%
Složení
Silice ysop
Výroba kosmetiky
ano, ale pouze profesionálové.
Typ vůně
bylinná
kořeněná
Obal
skleněná lahvička
Pro profesionály
vhodný
Sledované vonné složky
Limonene
Doba spotřeby
24 měsíců
Nové

Ke stažení

Etiketa Ysop

Etiketa se zákonem stanovenými náležitostmi

Ke stažení (89.44KB)
Komentáře (0)
Na tento produkt momentálně není přidána žádná recenze.