You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

OLIVOVÝ OLEJ LZS, PSP

Vyrábímé čerstvé

Nový produkt

Olea europaea, Olivovník evropský z Produkce Šetrné k Přírodě (PSP), panenský.

Surovina do kosmetiky

117,00 Kč

Olivový olej LZS se tradičně používá na přípravu kosmetiky na posilující koupele nehtů, dále na ošetřování různých vyrážek. Má zvláčňující a zklidňující účinky.

Ochrana pleti Do kosmetiky na ochranu před sluníčkem.
Výroba kosmetiky Surovina do kosmetiky, Základní báze kosmetiky
Obal plastová lahvička
Přírodní složky v produktu 100%
Použití na vlastní kompozici olejů
Kvalita surovin PSP, suroviny z Produkce Šetrné k Přírodě (Organic)

Recenze

Žádný názor zákazník pro tuto chvíli.

Napsat recenzi

OLIVOVÝ OLEJ  LZS, PSP

OLIVOVÝ OLEJ LZS, PSP

Olea europaea, Olivovník evropský z Produkce Šetrné k Přírodě (PSP), panenský.

Surovina do kosmetiky

Zákazníci, kteří si koupili tento produkt, koupili také:

Související produkty