You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

GERANIUM

Vyrábímé čerstvé

Nový produkt

Pelargonium graveolens

Parovodní destilací listů a květů

CAS: 90082-51-2, 8000-46-2

ES: 290-140-0

INCI name: PELARGONIUM GRAVEOLENS OIL

Země původu: Egypt

108,00 Kč

Geranie podporuje ženskou polaritu. Je úžasná pro ty, kteří berou vše moc vážně. Je to silice tvůrčí. Zklidňuje při přepracovanosti a stresu.

Pozor: Nepoužívejte při zvýšené srážlivosti krve.

Maximální koncentrace pro dermální použití 17% .

Silice pro profesionální použití.

Na absorbery/odpařovače i do AROMA-FLAKONKŮ Eoné pro jemné odpařování do místností. Vůně geranie je velmi příjemná zejména pro ženy, pomůže při napětí, neklidu.

Používá se jako surovina při přípravě kosmetiky pro všechny typy pleti, včetně pleti nečisté, také při suchém ekzému.

Doba spotřeby 24 měsíců
Vzorková / cestovní balení ano
V těhotenství od počátku 3 trimesteru
Pro děti pro děti 5 let +
Osvěžení ovzduší uvolňuje napětí
Výroba kosmetiky ano
VAROVÁNÍ VAROVÁNÍ
Obal skleněná lahvička
V domácnosti Pročištění vzduchu v pokojích i kancelářích
Přírodní složky v produktu 100%
Použití na osobní parfém
Pro profesionály Pro profesionály
Sledované vonné složky Citral, Citronellol, Geraniol, Linalool

Etiketa k Geraniu

Etiketa se zákonem stanovenými náležitostmi

Ke stažení (56.7k)

Recenze

Žádný názor zákazník pro tuto chvíli.

Napsat recenzi

GERANIUM

GERANIUM

Pelargonium graveolens

Parovodní destilací listů a květů

CAS: 90082-51-2, 8000-46-2

ES: 290-140-0

INCI name: PELARGONIUM GRAVEOLENS OIL

Země původu: Egypt

Zákazníci, kteří si koupili tento produkt, koupili také:

Související produkty