RŮŽE DAMAŠSKÁ, OTTO
search
  • RŮŽE DAMAŠSKÁ, OTTO

RŮŽE DAMAŠSKÁ, OTTO

1 384,00 Kč S DPH

100% destilovaný éterický olej z květů růže ve skleněném flakonu s pipetou.

Éterický olej, který nám dává lásku. Silice na zlomené srdce. Má uzemňující, sladkou květinovou vůni.

Objem: 2 ml
Množství
Vyrábímé čerstvé


Historie ceny     Historie ceny
Dostupná doprava
  • Osobní odběr Zdarma
  • Do 7 pracovních dnů vyrobíme, zabalíme a dáme Vám vědět, že je zásilka nachystaná u nás v Krásné Lípě

  • PPL CZ BOX/VÝDEJNA 80,00 Kč
  • Do 7 pracovních dnů vyrobíme, zabalíme a předáme přepravci. Zásilka je doručena do výdejního místa PPL Parcelshopu (vyzvednutí 5 dnů) a PPL ParcelBoxu (vyzvednutí 3 dny).

  • Zásilkovna do 5 kg - Pouze platba předem 100,00 Kč
  • Do 7 pracovních dnů vyrobíme, zabalíme a předáme přepravci.

  • Zásilkovna v ČR na adresu 120,00 Kč
  • Do 7 pracovních dnů vyrobíme, zabalíme a předáme přepravci. Zásilkovna vybere dopravce pro dané místo doručení.

  • GLS 145,00 Kč
  • Do 7 pracovních dnů vyrobíme, zabalíme a předáme přepravci.

  • PPL 110,00 Kč
  • Do 7 pracovních dnů vyrobíme, zabalíme a předáme přepravci.

Růže, jako "ženská" bylina či květina, je zpravidla používaná ve velmi jemné koncentraci a inklinuje prakticky ke všem typicky ženským projevům těla i duše. Pokud ženě či dívce není její vůně příjemná, doporučujeme velmi zjemnit použitou koncentraci.  Dívkám i ženám pomáhá stát se ženou každým coulem :o) . Pokud si přejete již hotovou "velmi jemnou koncetraci" růže, která zcela jistě osloví Vaši jemnou psychiku, můžete si pořídit olej PŘIVÍTÁNÍ, který obsahuje pouze velmi jemnou koncetraci růže v BIO jojobovém oleji.

Na 28 g růžové silice je prý třeba nasbírat a vydestilovat 60 000 růží.

Tento olej má certifikát bulharské státní zkušebny, která potvrzuje jeho pravost a čistotu. Tu také poznáte tuhnutím oleje při nižších teplotách. V teplé místnosti se olej stane opět tekutým.

Obsahuje mimo jiné biochemické složky: citronellol, geraniol, nerol, linalool.

Používáme jako přídavek do olejů na pleť, do krémů a tělových mlék, do koupelí, do masážního oleje. Také pro přípravu parfémů či parfémových olejů, například do jojobového oleje.

Rosa damascena

Parovodní destilací květů.

CAS: 90106-38-0, 8007-01-0

ES: 290-260-3

INCI name: ROSA DAMASCENA FLOWER OIL

Země původu: Bulharsko

Silice pro profesionální použití.

15201

Parametry

Použití
na osobní parfém
na vlastní kompozici olejů
V těhotenství
opatrně
Kojící ženy
opatrně
Přírodní složky v produktu
100%
Složení
Silice růže damašské OTTO
Výroba kosmetiky
surovina do kosmetiky
Vůně
květinová
Obal
skleněná lahvička
Pro profesionály
vhodný
Sledované vonné složky
Citronellol
Eugenol
Farnesol
Geraniol
Linalool
Doba spotřeby
neomezená doba spotřeby
Nové

Ke stažení

Etiketa Růže

Etiketa se zákonem stanovenými náležitostmi

Ke stažení (46.29KB)
Komentáře (0)
Na tento produkt momentálně není přidána žádná recenze.