You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

HEŘMÁNEK MODRÝ

Vyrábímé čerstvé

Nový produkt

Heřmánek modrý nám pomáhá se v tichu napojit do svého středu.

Silice z květu heřmánku výrazně uklidňuje psychiku a uvolňuje, především při nervozitě.

Matricaria chamomilla

Země původu: Egypt

INCI: CHAMOMILLA RECUTITA FLOWER OIL

EINECS: 282-006-5

100% éterický olej/silice ve skleněném flakonu s pipetou

Výroba: parovodní destilace květů a části rostliny

Neobsahuje alergeny.

Bisabolol oxidy

471,00 Kč

Informace pro profesionály:

Heřmánek modrý je známý svými protizánětlivými a uklidňujícími účinky.

Pomáhá při vředovité pokožce, při spálení sluníčkem. 

Informace pro profeisonály:
Při  ošetřování suché nebo podrážděné pokožky můžeme použít 2-3 kapky silice z heřmánku modrého do 1 lžíce mandlového nebo jojobového oleje.

Při použití v aromalampě dbejte na velmi nízké dávkování, protože jeho vůně může "přehlušit" ostatní silice :o)  .

Vzorková / cestovní balení ano
Výroba kosmetiky Surovina do kosmetiky
Obal skleněná lahvička
Přírodní složky v produktu 100%
Pro profesionály Pro profesionály

Recenze

Žádný názor zákazník pro tuto chvíli.

Napsat recenzi

HEŘMÁNEK MODRÝ

HEŘMÁNEK MODRÝ

Heřmánek modrý nám pomáhá se v tichu napojit do svého středu.

Silice z květu heřmánku výrazně uklidňuje psychiku a uvolňuje, především při nervozitě.

Matricaria chamomilla

Země původu: Egypt

INCI: CHAMOMILLA RECUTITA FLOWER OIL

EINECS: 282-006-5

100% éterický olej/silice ve skleněném flakonu s pipetou

Výroba: parovodní destilace květů a části rostliny

Neobsahuje alergeny.

Bisabolol oxidy

Zákazníci, kteří si koupili tento produkt, koupili také:

Související produkty