You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

JASMÍN, ABSOLUE

Vyrábímé čerstvé

Nový produkt

Jasminum grandiflorum

Extrakcí květů.

CAS: 8022-96-6, 90045-94-6

ES: 289-960-1

INCI name: JASMINUM OFFICINALE FLOWER OIL

Země původu: Egypt

896,00 Kč

Nádherná, ale silná uklidňující vůně. Silice ve skleněném flakonu s pipetou.

Jasmín je jeden z nejvýznamnějších olejů pro uklidnění a proti depresi, uvolňuje strach, napětí, neklid a úzkost, povznáší ducha.

Používá se hlavně jako uvolňující vůně, která otevírá srdíčko. Obecně je osvědčeným afrodiziakem pro ženy i muže. Také při impotenci, PMS, jako pomocík při porodu a má mnoho dalších skvělých vlastností.

Benzyl Alcohol 4%

Benzyl Benzoate 14%

Eugenol 2%

Linalool 7%

Silice pro profesionální použití.

Doba spotřeby 24 měsíců
Vzorková / cestovní balení ano
Výroba kosmetiky Surovina do kosmetiky
VAROVÁNÍ VAROVÁNÍ
Obal skleněná lahvička
Přírodní složky v produktu 100%
Parfém posilující vůně
Pro profesionály Pro profesionály
Sledované vonné složky Benzyl alcohol, Benzyl benzoate, Eugenol, Linalool

Recenze

Žádný názor zákazník pro tuto chvíli.

Napsat recenzi

JASMÍN, ABSOLUE

JASMÍN, ABSOLUE

Jasminum grandiflorum

Extrakcí květů.

CAS: 8022-96-6, 90045-94-6

ES: 289-960-1

INCI name: JASMINUM OFFICINALE FLOWER OIL

Země původu: Egypt

Zákazníci, kteří si koupili tento produkt, koupili také:

Související produkty