Péče o vlasy a vlasovou pokožku se s různým obdobím života mění. Jednoduché pravidlo, jak vybrat nejvhodnější přípravek zní: vždy vybíráme dle aktuální kvality a vitality vlasů. 

Máme-li vlasy jemné, tedy obvykle v dětství, v období hormonálních změn jako je kojení, přechod a podobně, vybíráme jemnější přípravky pro mytí vlasů a tím je BERUŠKA. Maminky si BALZÁM NA MYTÍ VLASŮ BERUŠKA oblíbily zejména pro holčičky s dlouhými vlasy. Říkají, že se po mytí BERUŠKOU snadněji rozčesávají.

BERUŠKA obsahuje extrakt z měsíčku lékařského, což je báječný prostředek pro zdravou vlasovou pokožku každého věku.

Pro ty, kdo mají silné zdravé vlasy a vlasovou pokožku a potřebují silnější přírodní prostředek na mytí vlasů používáme MYCÍ BALZÁM NA VLASY LIGIA LIGIA obsahuje i energeticky upravenou vodu pro větší přínos pro korunní čakru. Proto je vhodné ji nechat trochu déle v mokrých vlasech působit - cca 5 minut a teprve potom smýt.

 

Složení obou je přírodní a takové, aby každá z ingrediencí podporovala zdravou vlasovou pokožku a krásné vlasy. Při použití neočekávejte tedy velikou kupu pěny jako je to u běžných šamponů. Nazýváme tyto šampony na vlasy přírodními mycími balzámy, protože je tak mnohem lépe název vystihuje.

Celkově tedy složení přírodní kosmetiky Eoné vždy obsahuje pouze takové složky, které jsou kuprospěchu a to včetně způsobu zpracování pro daný výrobek. Výsledný výrobek je harmonickým balzámem pro péči vyráběný s láskou!

Jana Pospíšilová

Mám ráda smysluplné věci a proto se věnuji přírodní kosmetice, která je opravdu přírodní a ne jen "na papíře". Líbí se mi, že jeden výrobek mohu využít pro více účelů, což ve výsledku šetří životní prostředí. Svůj život stavím na úctě a lásce k přírodě, naší vzájemné sounáležitosti, protože jsme součástí přírody a vzájemně se všichni ovlivňujeme. Chudne-li půda, chudne i člověk, byliny..., proto potřebujeme zdravou půdu, zdravou, neznečišťovanou vodu, široký životní prostor bez znečištění technickým zářením, používat zdravý selský rozum a propojovat souvislosti, aby i naše děti a děti našich dětí a další generace měly krásný život na krásné planetě, jakému se těšíme my.

Komentáře (0)

V tuto chvíli nejsou žádné komentáře