Třezalkový olej Eoné
search
  • Třezalkový olej Eoné

TŘEZALKOVÝ OLEJ, PSP

81,00 Kč S DPH

Hypericum perforatum extrakt v BIO slunečnicovém oleji z rodinné farmy na jižní Moravě. Neobsahuje žádné syntetické příměsi ani konzervanty.

Surovina do kosmetiky z produkce šetrné k přírodě

Objem: 30 ml
Množství
Vyrábímé čerstvé


Historie ceny     Historie ceny
Dostupná doprava
  • Osobní odběr Zdarma
  • Do 7 pracovních dnů vyrobíme, zabalíme a dáme Vám vědět, že je zásilka nachystaná u nás v Krásné Lípě

  • PPL CZ BOX/VÝDEJNA 80,00 Kč
  • Do 7 pracovních dnů vyrobíme, zabalíme a předáme přepravci. Zásilka je doručena do výdejního místa PPL Parcelshopu (vyzvednutí 5 dnů) a PPL ParcelBoxu (vyzvednutí 3 dny).

  • Zásilkovna do 5 kg - Pouze platba předem 100,00 Kč
  • Do 7 pracovních dnů vyrobíme, zabalíme a předáme přepravci.

  • Zásilkovna v ČR na adresu 120,00 Kč
  • Do 7 pracovních dnů vyrobíme, zabalíme a předáme přepravci. Zásilkovna vybere dopravce pro dané místo doručení.

  • GLS 145,00 Kč
  • Do 7 pracovních dnů vyrobíme, zabalíme a předáme přepravci.

  • PPL 110,00 Kč
  • Do 7 pracovních dnů vyrobíme, zabalíme a předáme přepravci.

Třezalka tečkovaná je „květinou Světla, která vše špatné v dobré přeměňuje“.

Třezalkový olejový extrakt je proslaveným kosmetickým, masážním a rehabilitačním prostředkem. Extrakt je vyroben pouze z květů tradičním způsobem. Květ třezalky je ručně sbírán a je vyluhován do rostlinného oleje v BIO kvalitě výhradně přirozeným slunečním svitem. Získaný produkt má rudou barvu a příjemné aroma. Vůně je způsobena třezalkovou silicí. Květ obsahuje katechinové třísloviny, flavonové glykosidy, rutin, quercetin, červený hypericin, pryskyřici, organické kyseliny, provitamin A, vitamin C a další. Jako přídavek do kosmetiky zvyšuje pružnost a elasticitu pokožky. Dodává jí potřebné bioaktivní látky, které zvyšují její odolnost i schopnost regenerace.

Uleví pokožce při drobných poraněních i po slunění. Jen pozor, třezalka je známá rovněž pro své fotosenzibilizující vlastnosti. Proto ji nepoužíváme na opalování, ale jako ošetřující olej po pobytu na sluníčku.

Třezalkový olej můžeme přidávat do Neutrálního tělového mléka Bach Milk nebo do panenských rostlinných olejů, například mandlového, slunečnicového, oleje z peciček vinných hroznů nebo z pšeničných klíčků.

Také je skvělý jako přídavek do olejů na masáže zad.

K půllitrovému objemu lze přikoupit dávkovací pumpičku.

19175

Parametry

Upozornění
Fototoxický
Přírodní složky v produktu
100%
Složení
Třezalkový olej BIO
Výroba kosmetiky
surovina do kosmetiky
Typ vůně
bylinná
Obal
plastová lahvička
Nové
Komentáře (0)
Na tento produkt momentálně není přidána žádná recenze.