You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

ROSTLINNÝ STABILIZÁTOR

Vyrábímé čerstvé

Nový produkt

100%  ROSTLINNÝ EXTRAKT, OBSAHUJÍCÍ SLOŽKU K MIKROBIÁLNÍ STABILIZACI KOSMETICKÝCH PRODUKTŮ.

Je naprosto v souladu s přírodní a organickou kosmetikou.

VYHOVUJE PRO COSMOS EUROPE, ECO-CERT, BDIH, UK SOIL ASSOCIATION

237,00 Kč

Vodný extrakt z květů Lonicery, rozpustný ve vodě. Jako mikrobiální stabilizátor se používá zpravidla v koncentraci 0,25% a je vhodný pro prodloužení trvanlivosti kosmetických výrobků doma i v profesionálním provozu.

CAS 84603-62-3 Lonicera Caprifolium (Honeysuckle) Flower Extract

       223749-79-9  Lonicera Japonica Extract

Zpravidla se přidává 0,25% tohoto rostlinného stabilizátoru do krémů a pleťových mlék nebo jiných kosmetických produktů, které obsahují vodu. 

POUŽITÍ TAKÉ JAKO KOSMETICKÁ ADITIVA pro výrobky  péče o vlasy a péče o pleť v dávkování 0.85 - 1.5 %  .



Výroba kosmetiky ano, Rostlinný konzervant
Obal skleněná lahvička
Přírodní složky v produktu 100%

Recenze

Žádný názor zákazník pro tuto chvíli.

Napsat recenzi

ROSTLINNÝ STABILIZÁTOR

ROSTLINNÝ STABILIZÁTOR

100%  ROSTLINNÝ EXTRAKT, OBSAHUJÍCÍ SLOŽKU K MIKROBIÁLNÍ STABILIZACI KOSMETICKÝCH PRODUKTŮ.

Je naprosto v souladu s přírodní a organickou kosmetikou.

VYHOVUJE PRO COSMOS EUROPE, ECO-CERT, BDIH, UK SOIL ASSOCIATION

Zákazníci, kteří si koupili tento produkt, koupili také:

Související produkty