You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

ROSTLINNÝ STABILIZÁTOR

Fresh produced

New product

Surovina k mikrobiální stabilizaci při výrobě kosmetiky

237,00 Kč

Vodný extrakt z Lonicery, rozpustný ve vodě. Používá se do koncentrace 0,25% a je vhodný pro prodloužení trvanlivosti kosmetických výrobků doma i v profesionálním provozu.

Domácí výroba kosmetiky ano, Rostlinný konzervant
Obal skleněná lahvička
100% přírodní produkt 100%

Reviews

No customer reviews for the moment.

Write a review

ROSTLINNÝ STABILIZÁTOR

ROSTLINNÝ STABILIZÁTOR

Surovina k mikrobiální stabilizaci při výrobě kosmetiky

Customers who bought this product also bought:

Related products