You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

JOJOBOVÝ OLEJ lisovaný za studena

Vyrábímé čerstvé

Nový produkt

Simmondsia chinensis seed oil - simondsie čínská (jojoba)

lisovaný za studena, BIO

85,00 Kč

Čistý, přírodní jojobový BIO olej/vosk.

Olej z jojoby je všestraně použitelný, velmi dobře vstřebatelný rostlinný olej. Je vhodný pro ochranu pleti proti vysoušení za slunečného i mrazivého počasí. Zpomaluje stárnutí pokožky. Mírní nadbytečnou produkci kožního mazu a obsahuje protizánětlivé složky, proto je vhodný k ošetřování mastné pleti se sklonem k akné, výskytu ekzémů.

Působí blahodárně při výskytu různých kožních obtíží. Ošetřuje suché konečky vlasů.

Uvádí se, že má přirozeně jemný ochranný faktor s hodnotu SPF 3-4.

Odborná literatura doporučuje jojobový olej pro běžné denní použití pro normální pleť ale i pro podpůrnou péči mnoha kožních problémů - akné, ekzémů, lupénky, lupů, na suchou pokožku, popraskanou pokožku, omrzliny, roztřepené konečky vlasů, vrásky, strie, celulitidu, pro obnovu kožních buněk a pro ochranu pokožky při pobytu na sluníčku.

Obličej a ručky malých dětí ošetříme několika kapkami jojobového oleje. Má ochranný faktor v hodnotě 3 až 4. Pokožku tedy chrání jemně a přirozeně.

Do konečků vlasů vtíráme pouze malé množství, aby vlasy příliš "neztěžkly".

Na tělo pro vyživení pokožky natíráme raději menší množství oleje. Pokožka jej dobře vstřebává a když jej dáme přece jen více než pokožka potřebuje, přebytečný olej můžeme otřít, abychom ochránili oděv.

Vlastní kompozice olejů na pleť i pokožku, kde má Jojoba své zasloužené místo. Můžeme ji smíchat s olejem z přeničných klíčků, Peciček vinných hroznů a podobně. Pro vlastní vůni pak přidáme malinké množstvý vybraného éterického oleje či drahých éterických olejů v jojobě. Začínáme vždy jednou kapkou, protřepeme a ovoníme na své pokožce. U silných vůní může 1 kapka být i moc, tam stačí pouze stopové množství, kterého dosáhneme například tím, že namočíme do éterického oleje čisté kapátko/špejli a pod. a zamícháme jím rostlinný/é olej/e. Přejeme Vám zábavu a radost z tvoření! 

Vzorková / cestovní balení ano
V těhotenství ano, od počátku 1. trimestru, od počátku 2. trimestru, od počátku 3 trimesteru
Pro děti pro děti od 0 měsíců, Příjemný pro děti, pro batolata, pro děti 10 let +, pro děti 3 roky +, pro děti 5 let +, pro děti od 2 měsíců, pro děti od 3 měsíců, pro děti od 4 měsíců, pro děti od 5 měsíců, pro děti od 6 měsíců, pro děti od 7 měsíců, pro děti od 8 měsíců, pro děti od 9 měsíců
Ochrana pleti celoroční, na slunci, po slunění, za chladného počasí
Na citlivou pokožku a pleť ano
Výroba kosmetiky Surovina do kosmetiky, ano
Obal plast / sklo dle objemu
Přírodní složky v produktu 100%
Použití na osobní parfém, na pleť i pokožku rukou, na vlastní kompozici olejů, na vlastní pleťový olej, osobní parfém, pro masáže
Kojící ženy ANO

Recenze

Žádný názor zákazník pro tuto chvíli.

Napsat recenzi

JOJOBOVÝ OLEJ lisovaný za studena

JOJOBOVÝ OLEJ lisovaný za studena

Simmondsia chinensis seed oil - simondsie čínská (jojoba)

lisovaný za studena, BIO

Příslušenství

Zákazníci, kteří si koupili tento produkt, koupili také:

Související produkty