You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

RICINOVÝ OLEJ LZS, PSP

Vyrábímé čerstvé

Nový produkt

Ricinus communis, skočec obecný.

Rostlinný olej lisovaný za studena z Produkce Šetrné k Přírodě (PSP).

98,00 Kč

Surovina do kosmetiky. Velmi hustý olej, vhodný do směsí s dalšími rostlinnými oleji.

Přidává se do kosmetických produktů pro zesvětlení tzv. jaterních a stařeckých skvrn.

Chrání před ztrátou vlhkosti pokožky, váže totiž v pokožce vlhkost a zabraňuje tak jejímu vysoušení. Napomáhá regeneraci.

Výroba kosmetiky Surovina do kosmetiky
Přírodní složky v produktu 100%
Použití na vlastní kompozici olejů
Kvalita surovin PSP, suroviny z Produkce Šetrné k Přírodě (Organic)

Recenze

Žádný názor zákazník pro tuto chvíli.

Napsat recenzi

RICINOVÝ OLEJ LZS, PSP

RICINOVÝ OLEJ LZS, PSP

Ricinus communis, skočec obecný.

Rostlinný olej lisovaný za studena z Produkce Šetrné k Přírodě (PSP).

Zákazníci, kteří si koupili tento produkt, koupili také:

Související produkty