You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

SLUNEČNICOVÝ OLEJ LZS, surovina je 100% BIO

Vyrábímé čerstvé

Nový produkt

Helianthus annuus, rostlinný olej lisovaný za studena
Kvalitní surovina do kosmetiky

Pěstováno a lisováno na Moravě, BIO certifikát: Biokont CZ, s.r.o., číslo certifikátu: A 19974

Skvělý olej pro maceraci bylin, například třezalky.

154,00 Kč

Slunečnicový olej obsahuje inulin.

Je jemnější než olej olivový. Často se používá na macerování bylin, například třezalky nebo měsíčku lékařského.

Složením připomíná lipidový ochranný plášť pokožky a je proto pro ni velmi prospěšný.

K půllitrovému objemu lze přikoupit dávkovací pumpičku.

Informace pro profesionály: S výhodou je používán jako přídavek do oleje pro masáže kloubů.

Výroba kosmetiky ano
Přírodní složky v produktu 100%

Recenze

Žádný názor zákazník pro tuto chvíli.

Napsat recenzi

SLUNEČNICOVÝ OLEJ LZS, surovina je 100% BIO

SLUNEČNICOVÝ OLEJ LZS, surovina je 100% BIO

Helianthus annuus, rostlinný olej lisovaný za studena
Kvalitní surovina do kosmetiky

Pěstováno a lisováno na Moravě, BIO certifikát: Biokont CZ, s.r.o., číslo certifikátu: A 19974

Skvělý olej pro maceraci bylin, například třezalky.

Zákazníci, kteří si koupili tento produkt, koupili také:

Související produkty