You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

MALINOVÝ OLEJ lisovaný za studena

Vyrábímé čerstvé

Nový produkt

Surovina do kosmetiky.

Olej z malinových semen je hodnotný přírodní produkt.

134,00 Kč

Surovina do kosmetiky. Obecný výzkum tohoto oleje vykázal schopnost absorbce UVC a UVB, které zodpovídá za poškození kožních buněk. Dokáže vytvořit ochranu i proti UVA záření rozptylem (optickým přenosem) a absorbcí. Může tedy působit jako ochranný přípravek proti širokému spektru UV záření i proti oxidativnímu stresu pokožky. Výzkumná práce porovnává ochranou schopnost oleje z malinových semínek srovnatelnou s oxidem titaničitým, zejména v oblasti UVA a UVB. Uvádí ochranný faktor v hodnotách mezi 28-50. Protože však každá vyrobená šarže má odlišnou schopnost ochrany, silně doporučujeme nejdříve oparně jeho ochrannou schopnost ověřit, aby nedošlo ke spálení pokožky.

Podle studií má malinový olej vysoký obsah esenciálních mastných kyselin, hlavně kyseliny linolové, alfa-linolenové a kyseliny olejové, tedy omega-3 a omega-6 mastných kyselin. Vykazuje tedy silné antioxidační účinky. Literatura uvádí obsah karotenoidů až 23 mg na 100 g oleje a proto má potenciál pro použití jako UV ochranný přípravek. Jako přídavek do kosmetiky přináší úlevu citlivé a zarudlé pokožce, pomáhá při ekzémech, vyrážkách, lupence a jiných kožních obtížích. Jeho použití vytváří bariéru lipidů, které poskytují pokožce ochranu a zajišťuje tak udržení její optimální vlhkosti.

Ochrana pleti Surovina do kosmetiky s vysokým SPF
Výroba kosmetiky Surovina do kosmetiky
Přírodní složky v produktu 100%

Recenze

Žádný názor zákazník pro tuto chvíli.

Napsat recenzi

MALINOVÝ OLEJ lisovaný za studena

MALINOVÝ OLEJ lisovaný za studena

Surovina do kosmetiky.

Olej z malinových semen je hodnotný přírodní produkt.

Příslušenství

Zákazníci, kteří si koupili tento produkt, koupili také:

Související produkty