You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

FENYKL SLADKÝ

Vyrábímé čerstvé

Nový produkt

Foeniculum vulgare var.dulcis

Parovodní destilací plodů.

CAS: 8006-84-6

ES: 282-892-3

INCI name: FOENICULUM VULGARE OIL

Země původu: Maďarsko

99,00 Kč

"Mohu si dovolit projevit svoje pocity a cítím se jistější."

Jedná se o silici trávení. Pro duši je tedy přínosná, pokud potřebujeme strávit nějaké emoce.

Pomůže nám na cestě k sebevyjádření, uklidňuje při strachu, nervozitě, duševní nevyrovnanosti, plačtivosti.

Navodí pocit bezpečí, dodá odvahu.

Informace pro profesionály:

Obsahuje: Anethol, Limonene, Estragol, alfa-Pinen, Fenchon, Myrcen.

Silice pro profesionální použití.

K inhalaci na absorbery/odpařovače Eoné nebo 1 - 2 kapky na kapesníček.

Informace pro profesionály:

Vhodný do masážního oleje nebo tělového mléka, maximální koncentrace pro dermální použití je 2,5 % .

Nepoužívat pro těhotné a epileptiky. POZOR - kontraindikace při různých onemocněních.

Doba spotřeby 24 měsíců
Vzorková / cestovní balení ano
V těhotenství NEPOUŽÍVAT!!!
Pro děti pro děti 3 roky +
Osvěžení ovzduší uvolňuje napětí
Výroba kosmetiky Surovina do kosmetiky
VAROVÁNÍ Nepoužívat při epilepsii!, NEBEZPEČÍ
Obal skleněná lahvička
Vnitřní užití Neužívat vnitřně.
Přírodní složky v produktu 100%
Pro profesionály Pro profesionály
Sledované vonné složky Limonene

Etiketa Fenykl

Etiketa se zákonem stanovenými náležitostmi

Ke stažení (87.72k)

Recenze

Žádný názor zákazník pro tuto chvíli.

Napsat recenzi

FENYKL SLADKÝ

FENYKL SLADKÝ

Foeniculum vulgare var.dulcis

Parovodní destilací plodů.

CAS: 8006-84-6

ES: 282-892-3

INCI name: FOENICULUM VULGARE OIL

Země původu: Maďarsko

Zákazníci, kteří si koupili tento produkt, koupili také:

Související produkty