Ylang-ylang extra, éterický olej.
search
  • Ylang-ylang extra, éterický olej.

YLANG-YLANG EXTRA

299,00 Kč S DPH

Ylang-ylang, květina květin. Výrazně uklidňuje, sexuálně posiluje.

Objem: 5 ml
Množství
Vyrábímé čerstvé


Historie ceny     Historie ceny
Dostupná doprava
  • Osobní odběr Zdarma
  • Do 7 pracovních dnů vyrobíme, zabalíme a dáme Vám vědět, že je zásilka nachystaná u nás v Krásné Lípě

  • PPL CZ BOX/VÝDEJNA 80,00 Kč
  • Do 7 pracovních dnů vyrobíme, zabalíme a předáme přepravci. Zásilka je doručena do výdejního místa PPL Parcelshopu (vyzvednutí 5 dnů) a PPL ParcelBoxu (vyzvednutí 3 dny).

  • Zásilkovna do 5 kg - Pouze platba předem 100,00 Kč
  • Do 7 pracovních dnů vyrobíme, zabalíme a předáme přepravci.

  • Zásilkovna v ČR na adresu 120,00 Kč
  • Do 7 pracovních dnů vyrobíme, zabalíme a předáme přepravci. Zásilkovna vybere dopravce pro dané místo doručení.

  • GLS 145,00 Kč
  • Do 7 pracovních dnů vyrobíme, zabalíme a předáme přepravci.

  • PPL 110,00 Kč
  • Do 7 pracovních dnů vyrobíme, zabalíme a předáme přepravci.

Obecně se používá při strachu, napětí a nervozitě. Povznáší ducha a harmonizuje srdce a emoce (neklid, noční pocení, vysoký krevní tlak). Tradičně je využíván při impotenci a frigiditě.

Éterický olej z ylangu se vyrábí frakční (postupnou) destilací a tím vzniká několik druhů (kvalit) éterického oleje. Prodáváme kvalitu extra, která má krásnou, jasmínově květinovou vůni.

Některé zdroje uvádějí jeho omlazující účinky na pokožku.

Silice pro tvorbu parfémů i do kosmetických přípravků.

Použití:

Silici je možné přidávat do koupele nebo do masážních olejů, ale vždy v jemné koncentraci.

Při použití v aromalampě používejte pouze malá množství, 1 - 2 kapky.

S výhodou lze používat na aroma absorbery Eoné, protože odpařování je jemné.

NEPOUŽÍVAT V TĚHOTENSTVÍ ANI PŘI KOJENÍ.

VŽDY používejte v jemné koncentraci. 

Může dráždit pleť/pokožku. Pro dermální použití maximální koncentrace 0,8%. Nepoužívat na nemocnou nebo poškozenou pokožku!

PŘI PŘEDÁVKOVÁNÍ V AROMALAMPĚ může způsobit bolesti hlavy.

Cananga odorata

Parovodní destilací květů.

CAS: 8006-81-3

ES: 281-092-1

INCI name: CANANGA ODORATA FLOWER OIL

Komory

Silice pro profesionální použití.

16502

Parametry

Použití
Pro dermální použití max. 0,8%
Osvěžení ovzduší
uvolňuje napětí
Pro děti
Nepoužívat pro děti do 2 let.
V těhotenství
NEPOUŽÍVAT!!!
Kojící ženy
NEPOUŽÍVAT
Upozornění
Vůně ylang-ylangu je velmi silná. Dávkujte VŽDY velmi jemně!
Přírodní složky v produktu
100%
Složení
Silice ylang-ylang
Výroba kosmetiky
surovina do kosmetiky
Typ vůně
květinová
silná
Obal
skleněná lahvička
Pro profesionály
vhodný
Sledované vonné složky
Benzyl alcohol
Benzyl benzoate
Benzyl salicylate
Citronellol
Eugenol
Geraniol
Isoeugenol
Limonene
Linalool
Doba spotřeby
24 měsíců
Nové

Ke stažení

Etiketa Ylang-ylang

Etiketa se zákonem stanovenými náležitostmi

Ke stažení (58.22KB)
Komentáře (0)
Na tento produkt momentálně není přidána žádná recenze.