You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

MERUŇKOVÝ OLEJ lisovaný za studena

Vyrábímé čerstvé

Nový produkt

Prunus armeniaca
Surovina do kosmetiky.

191,00 Kč

Obsahuje provitamin A a významné procento kyseliny linolové (25-30%).

Použití v kosmetických přípravcích:

- Je rychle vstřebáván pokožkou, vyživuje ji a zvláčňuje. 

- Má lehkou strukturu a je vhodný do přípravků pro suchou a citlivou pleť.

- V létě je vhodným prostředkem pro zklidnění pokožky podrážděné slunečním zářením.

 

Výroba kosmetiky Surovina do kosmetiky, Základní báze kosmetiky
Obal plastová lahvička
Přírodní složky v produktu 100%
Parfém Bez přidaných éterických olejů

Recenze

Žádný názor zákazník pro tuto chvíli.

Napsat recenzi

MERUŇKOVÝ OLEJ lisovaný za studena

MERUŇKOVÝ OLEJ lisovaný za studena

Prunus armeniaca
Surovina do kosmetiky.

Zákazníci, kteří si koupili tento produkt, koupili také:

Související produkty