You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

VAVŘÍN éterický olej

Vyrábímé čerstvé

Nový produkt

Laurus nobilis

Parovodní destilací listů.

CAS: 8002-41-3

ES: 283-272-5

INCI name: LAURUS NOBILIS LEAF OIL

Země původu: Turecko

70,00 Kč

Na duchovní úrovni působí stimulačně, prohřívá, pomáhá při vnitřním zmatku. 

Do aromalampy pro meditaci až 8 kapek.

Nepoužívejte v těhotenství ani při kojení.

Silice pro profesionální použití.
Do 1 lžíce Neutrálního koupelového/sprchového oleje při obtížích kloubů přidáme 6 kapek vavřínové silice společně se 4 kapkami levandulové silice a vlijeme do sedací koupele. Koupel trvá cca 15 až 20 minut. Teplou vodu přiléváme, aby nevychladla.

Lze použít i do masážních olejů, ale pozor na dávkování! Vavřín může podráždit pokožku! Maximální koncentrace pro dermální použití je 0,5% podle Roberta Tisseranda, 0,005% dle EU, 0,01% dle IFRA.

Doba spotřeby 30 měsíců
Vzorková / cestovní balení ano
V těhotenství NEPOUŽÍVAT!!!
Osvěžení ovzduší Pro meditace do aromalampy cca 8 kapek.
Výroba kosmetiky Pro dezinfekce rukou 0,14% .
VAROVÁNÍ NEBEZPEČÍ
Obal skleněná lahvička
V domácnosti Dezinfekce - do vody při úklidu do 0,5% .
Přírodní složky v produktu 100%
Kojící ženy NEPOUŽÍVAT
Pro profesionály Pro profesionály
Vůně kořeněná
Sledované vonné složky Eugenol, Limonene, Linalool

Etiketa Vavřín

Etiketa se zákonem stanovenými náležitostmi

Ke stažení (61.92k)

Recenze

Žádný názor zákazník pro tuto chvíli.

Napsat recenzi

VAVŘÍN éterický olej

VAVŘÍN éterický olej

Laurus nobilis

Parovodní destilací listů.

CAS: 8002-41-3

ES: 283-272-5

INCI name: LAURUS NOBILIS LEAF OIL

Země původu: Turecko

Příslušenství

Zákazníci, kteří si koupili tento produkt, koupili také:

Související produkty