You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

MAKADAMIOVÝ OLEJ

Vyrábímé čerstvé

Nový produkt

Botanické jméno: Macadamia ternifolia (Makadamie kopinatá).

Olej se lisuje z makadamiových ořechů.

Surovina do kosmetiky.

INCI: MACADAMIA INTEGRIFOLIA SEED OIL

CAS-Nummer: 129811-19-4

Země původu: jižní Afrika

189,00 Kč

Informace pro výrobce kosmetiky:

Zpomaluje díky obsahu kyseliny palmitoolejové procesy stárnutí pokožky a buněk, a vyživuje pokožku. Je proto vynikající surovinou do produktů pro zralou pleť

Makadamiový olej je výborný jako přídavek do masážních olejů, do obličejových krémů, krémů na ruce, na tělo nebo do opalovacího krému. Můžeme ho také přidat do zábalů na vlasy, kosmetiky proti celulitidě, masek na obličej nebo do přírodní barvy na vlasy.

Protože je uváděn jeho SPF v hodnotě 6, používá se i do výrobků s nízkým ochranným faktorem.

Ochrana pleti Jako přídavek do kosmetiky proti sluníčku.
Výroba kosmetiky Surovina do kosmetiky, ano
Obal plastová lahvička
Přírodní složky v produktu 100%
Použití na vlastní kompozici olejů
Vůně bylinná

Recenze

Žádný názor zákazník pro tuto chvíli.

Napsat recenzi

MAKADAMIOVÝ OLEJ

MAKADAMIOVÝ OLEJ

Botanické jméno: Macadamia ternifolia (Makadamie kopinatá).

Olej se lisuje z makadamiových ořechů.

Surovina do kosmetiky.

INCI: MACADAMIA INTEGRIFOLIA SEED OIL

CAS-Nummer: 129811-19-4

Země původu: jižní Afrika

Zákazníci, kteří si koupili tento produkt, koupili také:

Související produkty