You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

JALOVEC EXTRA

Vyrábímé čerstvé

Nový produkt

Vůně jalovce pomáhá zbavit se negativních myšlenkových vzorů. Říká se o něm, že chrání před zlými duchy a že je vhodný pro osoby, které pracují v tzv. „pomáhajících“ profesích.

Juniperus communis, Jalovec obecný, Chorvatsko
Způsob výroby: parovodní destlilace jalovcových bobulí.

INCI: Juniperus communis oil

EINECS: 283-268-3

116,00 Kč

Informace pro profesionály:

Doporučujeme skladovat jalovcový éterický olej v lednici a nepoužívat jej na pokožku po doporučeném datu spotřeby.

Literatura uvádí: Jalovec vykazuje silné čistící účinky na celý organizmus, obzvláště na oblast látkové výměny. Má silné antiseptické, prohřívající a protikřečové účinky. Používá se při ekzémech, akné a zánětlivých projevech kůže.

Přirozeně obsažené látky:

  • 37,7 % Alfa-pinen
  • 15,9 % Myrcen
  • 9,6 % Sabinen
  • 5,7 % Terpinen-4-ol
  • 3,9 % Limonen

Upozornění: nepoužívejte jalovcovou silici v těhotenství a při zánětu ledvin.

Informace pro profesionály:

Pro odpařování na absorbery / odpařovače Eoné, do AROMA-FLAKONKU.

Do masážních olejů, Neutrálního tělového mléka, Masážního oleje základního, Bach gelu (Neutrálního gelu), Neutrálního oleje koupelového/sprchového.

Vzorková / cestovní balení ano
V těhotenství NEPOUŽÍVAT!!!
Osvěžení ovzduší čistí vzduch
Výroba kosmetiky Surovina do kosmetiky
VAROVÁNÍ Nepoužívejte při zánětu ledvin!
Obal skleněná lahvička
V domácnosti Pročištění vzduchu v pokojích i kancelářích
Přírodní složky v produktu 100%
Pro profesionály Pro profesionály
Sledované vonné složky Limonene

Recenze

Žádný názor zákazník pro tuto chvíli.

Napsat recenzi

JALOVEC EXTRA

JALOVEC EXTRA

Vůně jalovce pomáhá zbavit se negativních myšlenkových vzorů. Říká se o něm, že chrání před zlými duchy a že je vhodný pro osoby, které pracují v tzv. „pomáhajících“ profesích.

Juniperus communis, Jalovec obecný, Chorvatsko
Způsob výroby: parovodní destlilace jalovcových bobulí.

INCI: Juniperus communis oil

EINECS: 283-268-3

Zákazníci, kteří si koupili tento produkt, koupili také:

Související produkty