You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

MRKVOVÉ SEMÍNKO

Vyrábímé čerstvé

Nový produkt

Daucus carota

Parovodní destilací semínek

CAS: 8015-88-1, 84929-61-3

ES: 284-545-1

INCI name: DAUCUS CAROTA SATIVA SEED OIL
NON GMO
Země původu: Francie

166,00 Kč

Éterický olej z mrkvového semínka je velmi ceněn jako přídavek do kosmetiky při péči o pleť, zejména o pleť dříve narozenou :o) se sklonem k vráskám, ale také při lupénce nebo ekzému.

Na jednu aplikaci  přidáme 1 kapku do vámi zvoleného pleťového oleje nebo krému (do jojobového, arganového či jiného oblíbeného rostlinného oleje, krému nebo pleťové masky). Pro vysoký obsah karotolu je doporučován zejména při pobytu na sluníčku.

Obsahuje 31,2% Carotolu, 2% limonenu.

Není vhodný pro těhotné a kojící ženy.

Silice pro profesionální použití.

Masážní/tělový olej
50ml Mandlového oleje lisovaného za studena
25 kapek éterického oleje z mrkvového semínka

Oba oleje smícháme a masážní olej je připraven k použití.
Směs můžete donést svému masérovi na vaši masáž. Uchovávejte jej v chladu. Před použitím je vhodné olej protřepat a mírně zahřát předtím, než jej nanesete na pokožku. Toto množství vystačí přibližně na 7 masáží zad nebo na 2 až 3 celotělové masáže.

Olej na pleť:
20ml Arganového oleje BIO z pražených nebo nepražených semen - oříšků.
5 kapek éterického oleje z mrkvového semínka
Naneste a vmasírujte pár kapek ráno a večer do vyčištěné pleti a dekoltu.

Doba spotřeby 24 měsíců
Vzorková / cestovní balení ano
V těhotenství NEPOUŽÍVAT!!!
Ochrana pleti jako přídavek do kosmetiky
Šestinedělí Nepoužívat
Výroba kosmetiky Surovina do kosmetiky
Obal skleněná lahvička
Přírodní složky v produktu 100%
Použití na vlastní kompozici olejů
Kojící ženy NEPOUŽÍVAT
Pro profesionály Pro profesionály
Vůně zemitá, lesní
Sledované vonné složky Limonene

Etiketa Mrkvové semínko

Etiketa se zákonem stanovenými náležitostmi

Ke stažení (56.49k)

Báječný pleťový mrkvový olej - super dárek za minutku

Návod na pleTový olej domácí výroby, který můžeme vytvořit pro sebe i jako šikovný dárek. Místo Mrkvového semínka můžeme použít i jinou silici a místo Arganového oleje například Jojobu, olej z vinných klíčků a podobně.

Příjemné tvoření!

c

c

Recenze

Žádný názor zákazník pro tuto chvíli.

Napsat recenzi

MRKVOVÉ SEMÍNKO

MRKVOVÉ SEMÍNKO

Daucus carota

Parovodní destilací semínek

CAS: 8015-88-1, 84929-61-3

ES: 284-545-1

INCI name: DAUCUS CAROTA SATIVA SEED OIL
NON GMO
Země původu: Francie

Příslušenství

Zákazníci, kteří si koupili tento produkt, koupili také:

Související produkty