You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

BETAKAROTEN

Fresh produced

New product

Betakaroten ve slunečnicovém oleji, ve skleněné lahvičce se skleněnou pipetou. Surovina do kosmetiky.

98,00 Kč

Beta-karoten působí jako antioxidant, neutralizuje volné radikály, zejména při opalování, napomáhá krásnému zbarvení pokožky. Betakaroten doporučujeme jako přídavek do opalovacích prostředků, krémů, pleťových olejů.  Odborné studie uvádějí jeho protivráskové účinky, pomoc při zachování mladistvého vzhledu pokožky.

Beta-karoten doporučujeme jako přídavek do opalovacích prostředků, krémů, pleťových olejů.  Chraňte před světlem, uchovávejte do 25 °C, v uzavřené lahvičce.

Betakaroten může zabarvit oděv.  Doporučené procento použití betakarotenu do finálního přípravku je 5 - 10% .   

Chraňte před světlem, uchovávejte do 25 °C v uzavřené lahvičce.

Ochrana pleti na slunci
Domácí výroba kosmetiky Surovina do kosmetiky
100% přírodní produkt 100%

Reviews

No customer reviews for the moment.

Write a review

BETAKAROTEN

BETAKAROTEN

Betakaroten ve slunečnicovém oleji, ve skleněné lahvičce se skleněnou pipetou. Surovina do kosmetiky.

Customers who bought this product also bought:

Related products